Tapahtumakalenteri

Carmina ensi-ilta 7.3. klo 19

Carmina on 18-vuotias ja matkalla menestykseen. Mistä tämän menestyksen löytäisi, siitä hänellä ei ole vielä mitään hajua, mutta synnyinlahjanaan hän on saanut vanhemmiltaan sensaatiomaisen INNOVAATIOKYVYN, sekä uskon siihen, että TÄHTÄIN EI VOI KOSKAAN OLLA LIIAN KORKEALLA, sillä ketkäs vanhemmat sitä nyt rahoillaan looseria kasvattais

Ja kun Carminan vanhemmat, jotka ovat TOSI SIIS EDELLÄKÄVIJÖITÄ, matkaavat kohti Marsia ensimmäisinä turisteina koskaan, etsii Carmina epätoivoisesti paikkaansa Telluksella. 

Miten käy? Löytääkö Carmina SISÄISEN YRITTÄJÄNSÄ? Keksiikö hän SENSAATIOMAISEN LIIKEIDEAN?  Saako hän aikaan USKOTTAVAN PRESENTAATION? Onko hyvä pöhinä? Ja mitä ihmettä kaikki oikein höpöttää? Onko tässä mitään järkeä? 

Esitys on yhdistelmä futuristista fantasiaa ja karnevalistista aikalaiskritiikkiä. Hillitön kokoelma päättömiä henkilöitä päättömässä maailmassa yrittämässä seisoa omilla jaloillaan. 

Lopulta pohditaan ydinkysymyksiä siitä mitä on menestys ja mikä onkaan tärkeää? Onko substanssi so last season?

Tule ja koe! GET UP ! BE SMART! Teatteri GOES BISNES & meets tulevaisuus!!!!

 

 

Kirjoittanut: Gunilla Hemming

Suomennos: Juha Siltanen

Ohjaus: Maija Lauri

Näyttämöllä teatteriryhmä Pippuri:

Ellen Forsell, Melody Gill, Anna Hiitola, Jenna Ilvespakka, Helmi Kalaja, Sonja Lindsted, Odelia Lipan, Melissa Myllys, Linnea Paloheimo, Taika Polkko, Elias Putaala ja Hanna Zwinger

 

 

 

Ensi-ilta 7.3.2020 

Muut esitykset:

Ma 9.3.

Ke 11.3.

La 14.3.

Ma 16.3.

Pe 20.3..

La 21.3.

Ma 23.3.

Ke 25.3.

Pe 27.3.

Kaikki esitykset klo 19.00

Näytelmän oikeuksia valvoo: Agency North

 

Esitykset

Ei tapahtumia

Voit jättää lipunvarauksen myös loppuunmyytyyn esitykseen;
jos peruutuspaikkoja tulee, otamme sinuun heti yhteyttä!