Vampyyri2

TEATTERIRYHMÄ SOTKU ESITTÄÄ: PIKKU VAMPYYRI

Eräänä viikonlopun iltana kun vanhemmat ovat poissa kotoa, vampyyritarinoita ahmiva Anton saa vieraan. On toki hauskaa saada ystävä, koska Antonilla ei niitä ennestään ole, mutta tämä kaveri sattuu olemaan oikea vampyyri, Rydiger von Schlotterstein nimeltään. Schlottersteinien vampyyriperhe asustaa hautausmaalla, ja he ovat oikein mukavia - ellei oteta lukuun heidän haluaan käyttää hampaitaan. Onneksi Vanharouva Sabine von Hirmuisen silmälasit tai hampaat ovat jatkuvasti hukassa, Rydigerin maitohampainen pikkusisko ihastuu Antoniin, teini-ikäinen Lumpi innostuu pelaamisesta, niin kauan kun on voitolla, ja kaiken keskellä hääräähautausmaata vartioiva Geiermeier, jonka kunnianhimoisena päämääränä on saada aikaan Euroopan ensimmäinen vampyyreistä vapaa hautausmaa. Jännitystä tihentää vanhempien halu tutustua poikansa uusiin ystäviin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää läpi koko näytelmän. 


Esitys sopii kouluikäisille lapsille, nuorille sekä aikuisille. Ja kaikille vampyyrikirjafaneille. Näytelmä perustuu Angela Sommer-Bodenburgin suosittuun lasten- ja nuortenkirjaan Pikku vampyyri.

Tekstin oikeudet: Drama Corner 

Ohjaus: Hannele Tuominen
Puvustus ja visuaalinen meininki: Leni Salminen
Lavastuksen konsultointi: Kaisa Rajahalme
Lavastus: Työryhmä
Tuottaja: Siiri Vilkko

Näyttämöllä: Ronja Eskola, Siiri Jaksola, Saara Kailasalo, Lila Leblay, Riku Leskinen, Venla Pulkkinen, Venla Seppä, Severi Vilkko

Vampyyri1

Ensi-ilta su 25.2. klo 19

Muut esitykset:
ti 27.2. klo 19

ke 28.2 klo 19
la 3.3. klo 14
su 4.3. klo 14
ti 6.3. klo 19
ke 7.3. klo 19 (loppuunvarattu)
to 8.3. klo 19
pe 9.3. klo 19

Liput 10/7€, koululaisryhmät 5€/hlö ja opettaja ilmaiseksi. MAKSU KÄTEISELLÄ.
Lipunvaraus 044 3355 475 tai www.masalannuorisoteatteri.net

Lipunvaraus

 

 

Esitykset

Ei tapahtumia

Voit jättää lipunvarauksen myös loppuunmyytyyn esitykseen;
jos peruutuspaikkoja tulee, otamme sinuun heti yhteyttä!