ensamble17 juliste

Lahden kansanopiston Teatterikoulutus II eli Ensemble17 lähtee vuotuiselle Suomen kiertueelle 18.4.-28.4.2017.Kiertue saapuu Masalaan 28.4.

Esitys klo 19.00.

Lahden kansanopiston Teatterikoulutus II Suomen kiertue 2017

Tänä vuonna kiertueella nähtävä esitys koostuu kahdesta näytelmästä, Nollapiste ja Peilitalo, jotka käsittelevät länsimaista kulttuuria, ihmisyyttä, unelmia ja rakkautta. Näytelmät ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet opiskelijat itse.

 

Nollapiste

Nollapiste on lapsen ja isovanhempiensa, sodan lasten, välinen keskustelu elämästä ja kuolemasta, kohtalosta, ja armosta. Se kertoo sukupolvet yhdistävästä pyrkimyksestä ymmärtää ihmistä. Se on unenomainen matka, joka puhuu rakkaudesta, lapsista, minuudesta, menneen ajan haamuista ja alati leiskuvasta kaaoksesta – ihmisestä.

 

Ohjaus: Eero Leichner

 Näyttelijät: Sami Harjula, Henriikka Heiskanen, Santra Juoperi, Riikka Koskinen, Mikko Laine, Minne Mäki ja Elias Westerberg

 

Peilitalo

Peilitalo on läpileikkaus länsimaalaiseen kulttuuriin - harhojen ideologiaan. Lopulta, kaikkien harhojen hälvettyä, jäljelle jää vain tyhjyys. Unelmamme ja fantasiamme ovat olennaisia muunnelmia vallitsevasta ideologiastamme. Ne heijastelevat sekä elämäntyyliämme, että arvomaailmaamme. Me luomme unelmamme, ylläpidämme ne ja olemme vastuussa niistä. Vapautuminen ei tarkoita unelmien toteutumista - meidän tulee muuttaa tapa, jolla unelmoimme. Vapautuminen sattuu, koska kaikki mielihyvämme liittyy unelmiimme.

 

Ohjaus: Julius Leppänen

 Näyttelijät: Miro Apostolakis, Maija Hartikainen, Ville Hilska, Mari Hirvi, Miina Penttinen, Joonatan Perälä, Otto Rokka ja Joonas Savolainen

 

Esitys on nähtävissä Masalan Nuorisoteatterilla 28.4. klo 19.

Esityksen kesto noin 2h 15min (sis. väliajan)

Liput

Peruslippu 15€/kpl

Opiskeilijat, eläkeläiset ja työttömät 10€/kpl

Varaukset:

ESITYS LOPPUUNVARATTU

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otsikkokenttään “Ensemble 17 Kirkkonummi”

www.facebook.com/ensemble17

 

Ensamble17

Esitykset

Ei tapahtumia

Voit jättää lipunvarauksen myös loppuunmyytyyn esitykseen;
jos peruutuspaikkoja tulee, otamme sinuun heti yhteyttä!