Tulosta

hanna banneri1

Hanna Mellin on aivan tavallinen teinityttö, jonka päivät kuluvat juoruillen muiden tyttöjen kanssa lyseon pojista ja opiskellen siveysoppia, ranskaa ja kädentöitä. Filosofiasta ja jostain uudesta hullutuksesta nimeltä Darwin he voivat vain haaveilla.

“Hyväksi, kelpo vaimoksi on minun vaan valmistautuminen, nöyräksi ja ahkeraksi, joka löytää onnensa muiden onnessa.”

Kotona Hanna auttaa äitiään kotitöissä ja kuuntelee Jussi-veljensä loputonta kiukuttelua, ja rukoilee Jumalaa joka päivä. Rukoilee, että isä lakkaisi juomasta, ja olemasta äidille paha. Itselleen Hanna ei toivo mitään. Kunnes huoleton kesä maaseudulla ilman kodin ja kaupungin paineita herättää Hannassa toiveen omasta elämästä, rakkaudesta ja tilasta jossa voisi hengittää vapaasti.

Hanna on kertomus yrityksestä kasvaa omaksi itsekseen, löytää oma ääni perheessä, jota varjostaa vaietut tunteet ja isän alkoholiongelma, aikana, jolloin naisen tärkein tehtävä oli pitää hame puhtaana ja olla hiljaa.

Hanna pohjautuu Minna Canthin samannimiseen pienoisromaaniin.

Dramaturgia ja ohjaus: Maija Lauri

Koreografiat: Siiri Vilkko

Videot: Matias Kylliäinen

Puvustus: Linnea Paloheimo ja Leni Salminen

Äänisuunnittelu: Matias Zwinger

Valosuunnittelu: Riku Leskinen

Bändi: Helmi Kalaja, Odelia Lipan, Linnea Paloheimo, Wilhelmiina Palovaara, Leni Salminen, Lassi Saukko ja Hermanni Somersalmi

Rooleissa:

Eetu Alppi, Jenna Ilvespakka, Helmi Kalaja, Sonja Lindstedt, Odelia Lipan, Milja Niemi, Linnea Paloheimo, Taika Polkko, Angelika Provalskaja, Elias Putaala, Lassi Saukko ja Hermanni Somersalmi

 

Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille. 

 

Ensi-ilta la 19.3. klo 19 LOPPUUNVARATTU

Muut esitykset:
ke 23.3. klo 19 LOPPUUNVARATTU
pe 25.3. klo 19
La 26.3. klo 19
Su 27.3. klo 14
ke 30.3. klo 19
pe 1.4. klo 19 LOPPUUNVARATTU

 

Liput 5/10€

Maksu käteisellä.