IMG 5382 kopio

Masalan Nuorisoteatterilla juhlitaan 40-vuotista taivalta! Luvassa on Aviohaaveita eli Naimahommia - Sydäntä Karvastelevia Kohtauksia Miehen Kylkiluusta ja Nummisuutareista

Masalan Nuorisoteatteri iloitsee 40-vuotta jatkuneesta toiminnastaan ja juhlan kunniaksi järjestetään kesäinen esitys. Ensi-ilta maanantaina 26.7.2021 klo 19.00 Masalan Ljusdalan pihapiirissä.

Juhlaesityksen ohjaavat Tuomo Aitta ja Hannele Tuominen. Esitys koostuu kahdesta klassikkokomediasta; Aleksis Kiven Nummisuutarit sekä Maria Jotunin Miehen kylkiluu. Näissä molemmissa näytelmissä pyritään vimmalla aviosäätyyn, kohotellaan maljoja vapaudelle ja otetaan ankarasti yhteen miehet naisten ja naiset miesten kanssa. Lopputuloksena riemukas ja kuriton kesäillan ilojuhla, jonka palavien tunteidensa riivaamat sankarit eivät mitenkään meinaa mahtua oman aikansa vakiintuneiden tapojen raameihin.

Teatterin lavalla nähdään juhlavuoden kunniaksi joukko taitavia nykyisiä Masalan Nuorisoteatterilaisia, sekä muutama jo teatterilta lähtenyt konkari. Esityksissä vierailee myös legendaarisia yllätysesiintyjiä eli tiedossa vaihtuvia musiikkinumeroita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Esitys juhlistaa Masalan Nuorisoteatterin 40-vuotista taivalta ja paikan päälle ovat tervetulleita niin teatterin vakiokävijät kuin uudet tuttavuudet! Esitys soveltuu katsojille 10-vuotiaasta ylöspäin.

Ensi-ilta on maanantaina 26.7. klo 19.00. (loppuunvarattu) Sen jälkeen nähdään viisi lisäesitystä: ke 28.7.(loppuuvarattu), la 31.7. (loppuunvarattu), su 1.8. (loppuunvarattu),  ke 4.8. (loppuuvarattu), to 5.8. (loppuunvarattu), la 7.8. (loppuunvarattu)  Kapasiteetti on pieni, turvavälien vuoksi. Kapasiteetti vahvistetaan pian ja esityksiin voi vapautua lisäpaikkoja.

Esitykset klo 19.00. Liput esitykseen voi varata osoitteesta masalannuorisoteatteri.fi. Haluamme tarjota liput veloituksetta kiitokseksi kuluneista vuosista! Olet kuitenkin enemmän kuin tervetullut tukemaan Masalan Nuorisoteatterin kannatusyhdistystä ostamalla kahvia ja pullaa sekä käsiohjelmia. Katsomo on ulkona ja puoliksi katettu. Kapasiteetti on rajoitettu, turvavälit huomioitu ja katsomossa on maskipakko.

Sunnuntaina 1.8. vietetään lastenpäivää! Koko perhe on tervetullut paikan päälle klo 15.00 alkaen. Lasten päivänä nähdään upean Päistikka yhtyeen sooloesitys, jossa yhtyeen voimahahmo M.Muurahainen eli Tuukka Martiskainen vie kuulijat uusien lastenlaulujen äärelle. Konsertissa mm. matkataan siilin mukana maailmalla, tanssitaan robotti-diskossa, ryhdytään hirviöhippaan sekä autetaan sammakkoa jumppaliikkeiden keksimisessä! Lisäksi nähdään esitys Making of Lumikki. Luvassa on myös musiikkia, leikkejä ja kasvomaalausta. Ilmoittautumiset osoitteesta masalannuorisoteatteri.fi.

**Koronaturvallisuus**

- Katsomossa on maskipakko

- Katsomossa seurueiden väliin jätetään turvavälit

- Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on koronaviruksen oireita! Lipunvarauksen voi perua samalla lomakkeella, kuin liput voi varata.

- Kapasiteetti on rajoitettu!

 

Esityksen arvioitu kesto on hieman yli 3h.

 

Työryhmä

Ohjaus: Tuomo Aitta ja Hannele Tuominen

Lavalla: Emma Alppi, Eetu Alppi, Mia Ekström, Kalle Kalaja, Riku Leskinen, Pertti Huuskonen, Minna Nordlund, Wilhelmiina Palovaara, Emilia Pasanen, Venla Pulkkinen, Eino Usmi, Severi Vilkko, Inka Virtanen.

 

Lipunvaraus

Esitykset

Ei tapahtumia

Voit jättää lipunvarauksen myös loppuunmyytyyn esitykseen;
jos peruutuspaikkoja tulee, otamme sinuun heti yhteyttä!