VIETÄ IHANAN UNOHTUMATON KESÄINEN VIIKKO TEATTERIN PARISSA!

NUORTEN TEATTERILEIRI 11.-15.6.2018 (yöleiri) tarkoitettu yli 13-vuotiaille
Nuorten teatterileirin tavoitteena on tutustuttaa sinut teatterin tekemiseen sekä rohkaista ja tukea jokaisen omaa ilmaisua. Leiri tarjoaa haasteita myös kokeneelle harrastajalle. Opettajat leirillä ovat teatterialan ammattilaisia. Leiri päättyy viikon aikana valmistettuun yleisöesitykseen, jota perhe ja ystävät ovat tervetulleita seuraamaan.

Leiripaikka sijaitsee meren rannalla, majoitus 4-8 hengen huoneissa.


Leiripaikka: KESÄSIIRTOLA Nedergård, Porkkalantie 1613 B, 02400 Kirkkonummi
Maksu: 200,00€, sisältää: ruokailut, opetuksen, materiaalikulut, majoituksen, vakuutuksen sekä menokuljetuksen leiripaikalle. Yhteistä paluukuljetusta ei järjestetä.
Huom! Leirille ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 16.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p.040 126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.


Ilmoittautuminen Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lisätietoja: Hannele Tuominen 040 126 9838

LASTEN TEATTERILEIRI 23.7-27.7.2018 (yöleiri) tarkoitettu9-12-vuotiaille
Lasten teatterileiri on tarkoitettu sinulle, joka pidät esittämisestä ja tarinoista. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, sillä leirillä tutustumme näyttelemiseen leikkimällä sekä tarinoiden että harjoitteiden avulla. Leirin opettajat ovat teatterialan ammattilaisia. Leiri päättyy viikon aikana valmistettuun yleisöesitykseen, jota koko perhe ja ystävät ovat tervetulleita seuraamaan.

Leiripaikka sijaitsee järven rannalla, joten saat uida joka päivä jos haluat. Maasto soveltuu myös moniin hauskoihin ulkoleikkeihin. .

SJÖKULLAN KOULU, Sjökullantie 285, 02540 Kylmälä
Maksu: 170,00€, sisältää: ruokailut, opetuksen, materiaalikulut, yhteismajoituksen, vakuutuksen sekä menokuljetuksen leiripaikalle. Yhteistä paluukuljetusta ei järjestetä.


Huom! Leirille ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 16.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040 126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.


Ilmoittautuminen Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lisätietoja: Hannele Tuominen 040 126 9838

Esitykset

Ei tapahtumia

Voit jättää lipunvarauksen myös loppuunmyytyyn esitykseen;
jos peruutuspaikkoja tulee, otamme sinuun heti yhteyttä!